069 717 179
Răsfăț și Îngrijire: Curățare facială PRO SKIN la Nomasvello

    La sfarsitul sezonului cald, tenul nostru are nevoie de mai multă atenție. Pentru un plus de strălucire, curățare facială ProSkin este o metodă rapidă, eficientă şi non-invazivă de curățare a tenului, ce utilizează tehnologia cu ultrasunete. 

    Acest nou tratament poate efectua curățarea feței în profunzime și poate îndepărta impuritățile de pe piele fără a deteriora țesutul și a dauna imunitatea pielii. Astfel, în urma tratamentului nu doar că se îndepărtează celulele moarte fără a utiliza substanțe chimice, dar și se reactivează circulația sângelui în zona feței și se stimulează formarea colagenului și regenerarea celulelor. 

    În acest articol, vom explica despre beneficiile acestui tratament, etapele în cadrul centrului Nomasvello precum și de ce acest Centru de înfrumusețare este cea mai bună alegere atunci când vine vorba de o piele catifelată și sănătoasă. Hai să începem!

Beneficiile curațarii faciale PROSKIN la Nomasvello

       Tehnologia Nomasvello permite utilizarea eficientă a ultrasunetelor și a energiei galvanice, făcându-l un tratament eficient pentru toate tipurile de piele. Metoda de curățare Nomasvello este rapidă, eficientă și non-invazivă, iar în urma tratamentului vei obține următoarele rezultate:

        – Hidratează, netezește și catifelează pielea.

        – Curată și îngustează porii. 

        – Punctele negre dispar.

        – Celulele sunt regenerate și este stimulată producția de colagen.

curatare faciala proskin

Cum obții o piele perfectă? 

PASUL 1: Curățare de bază.

     Pielea este afectată de expunerea la soare, poluarea mediului, factorii climatici, hormonali, tutun si altele. De aceea, acumularea de impurități, deshidratarea și lipsa de luminozitate îți pot dezechilibra pielea și pot duce la îmbătrânirea pielii. Scopul terapiei Proskin este de a curăța temeinic pielea și de a elimina toate impuritățile, celulele moarte și punctele negre.

PASUL 2: Pentru un rezultat maxim, adaugă unul din 4 tipuri de tratamente, în funcție de necesitate.

  1. Proskin Basic Plus este recomandat pentru tenul deshidratat, cu riduri sau lăsat. Acest lucru se realizează cu ajutorul Roll-On-ului Dermactif care are efect de pseudo botox și al fluidului facial revitalizant Nomasvello, care pătrunde adânc în piele datorită energiei galvanice și ultrasunetelor. 
  2. ProSkin Relax cu aplicarea a uneia din masti Aloe Vera pentru pielea sensibilă, uscată și deteriorată, masca cu vitamina C – depigmenteaza și regenereaza cu efect antioxidant, masca cu acid hialuronic pentru ten deshidratat, masca cu DMAE pentru piele lasata, asigura fermitate si lifting, masca cu acid salicilic cu aloe vera, musetel, vitaminele A si E cu efect anti-inflamator, exfoliant si hidratant .
  3. Pentru pielea problematică, este recomandată curățarea ProSkin Combinat care combina doua metode: curatare cu ultrasunet si curatare cu instrumente pentru înlăturarea comedoanelor, melasmelor, etc.
  4. Pentru un răsfăț total al tenul, dacă dispuneți de timp,  alegeți  Proskin Complet unde dupa curatare cu ultrasunet și energie galvanica, se aplica  fiola cu ser intensiv și masca de hidratare și fermitate. 

PASUL 3: Proskin și IPL Rejuvenare.

     Pentru efect vizibil de intinerire, albire și fermitate, înainte de a face procedura de Rejuvenare IPL (fotointinerire) optați să faceți procedura de curatare  Proskin. Deoarece, Proskin va curata stratul superficial al pielii oferind posibilitate razelor IPL sa lucreze la un nivel mai profund al pielii, stimuland eficient producerea colagenului nou. 

     Curățarea ProSkin folosește ultrasunete pentru a îndepărta punctele negre și sebumul, iar lumina intens pulsată (IPL) este folosită pentru a stimula noi celule de colagen și elastină.

PASUL 4: Îngrijirea zilnică a pielii.

        Produsele profesionale Nomasvello ajută la prevenirea efectelor radicalilor liberi care provoacă îmbătrânirea prematură a pielii, protejează pielea de bacterii un timp mai îndelungat, o hidrateaza si îi oferă elasticitate si luminozitate. 

      Ai grijă de pielea ta în fiecare zi cu produsele Nomasvello. Produsele profesionale au fost dezvoltate de Laboratorul Nomasvello Spania pentru a-ți îngriji, hrăni și regenera pielea în fiecare zi, pentru o piele cu aspect tânăr și sănătos. 

     Deci, nu mai sta pe gânduri și optează pentru curățarea facială PROSKIN la Nomasvello și servicii calitative de epilare cu laser. Te vei bucura de o piele cu adevărat netedă, strălucitoare și sănătoasă. Pentru detalii, apelează-ne acum la 069 717 179.

 

programare online