069 717 179
Brandul internațional Nomasvello a deschis primul centru specializat în epilare Laser Dioda & IPL și îngrijire corporală la Chișinău

Brandul Nomasvello a luat naștere în anul 2007 în Spania și în 14 ani de activitate a reușit să se extindă în 12 țări de pe trei continente, printre care: Spania, Italia, Portugalia, Marea Britanie, Slovenia, Italia, Bulgaria, Polonia, Bosnia, Georgia, Brazilia, Mexic, Croația, Suedia, România. În februarie curent, a fost deschis primul Centru Nomasvello la Chișinău.

În total, brandul adună peste 1 milion de clienți mulțumiți, mai mult de 600 de centre la nivel mondial. Datorită acestui lucru, reprezintă cea mai mare rețea de centre de înfrumusețare din lume, specializată în epilare definitivă și terapii faciale (riduri, linii de expresie, pete solare și de bătrânețe, acnee) care utilizează lumina intens pulsată (IPL).

Epilare fără durere și o piele îngrijită în orice anotimp

În centrele Nomasvello, clienții pot beneficia de epilare definitivă fără durere, non-invazivă, care are la bază protocoale internaționale. Centrele utilizează inovația Fusion, prin care firele de păr se îndepărtează prin combinarea celor două tehnologii proprii No+Vello: LASER Dioda și IPL (lumina intens pulsată).

Primele ședințe se vor desfășura cu utilizarea Laser Dioda, pe măsură ce firele de păr se subțiază se va trece la IPL SHR. Durata tratamentului este individuală și se stabilește împreună cu specialistul. În medie, 6-12 ședințe regulate și, apoi, sesiuni de întreținere între o ședință și trei pe an. Rezultatul diferă în funcție de: tipul de păr și de piele, sex, vârstă, status hormonal, medicamente și respectarea indicațiilor tratamentului.

Totodată, tehnologiile brandului permit epilarea definitivă pe piele bronzată, în condiții de maximă siguranță și eficiență. Datorită acestei inovații te poți expune la soare până la trei/cinci zile înainte și după tratament.

Centrele oferă proceduri de rejuvenare (întinerire). Este o metodă non-invazivă ce utilizează lumina intens pulsată (IPL). Astfel, impulsurile de lumină ajută la stimularea naturală a noilor fibre de colagen și elastină, care reconstruiesc microfibrele din componența pielii. Acest tratament este indicat pentru:
# Lentigo-uri (pete de bătrânețe);
# Pierderi de tonus;
# Melasme (pete);
# Riduri;
# Post acne.

 

Clienții se pot bucura de consultația specialiștilor în cosmetologie și dermatologie, care stabilesc o diagnoză facială, aplicând proceduri de curățare facială și masaj facial cu  lifting efect. Tehnologia Nomasvello permite utilizarea eficientă a ultrasunetelor și a energiei galvanice în  realizarea  unei curățări profunde și îndepărtarea impurităților de pe piele fără să atace țesutul. Este un tratament eficient pentru toate tipurile de piele!

Încredințați pielea specialiștilor, cu studii medicale și de specializare europene în Laboratorul Nomasvello:
# ce se conduc de protocol tratament standard european individualizat;
# asigură procedura fără durere;
# utilizează metode combinate de tratament Laser + IPL SHR;
# folosesc aparatele și produsele cosmetice ale Laboratorului Nomasvello Spania de calitate înaltă;
# efectuează test gratuit la epilare;
# oferă diagnoză faciala gratuită;
# oferă servicii de cea mai înaltă calitate.

Sunteți așteptați în Centrul Nomasvello – Specialist Mondial în Epilare Laser&IPL – aflat pe adresa bd. Stefan cel Mare si Sfant, 202. Programari +373 69 717 179, www.nomasvello.md.

online programming