069 717 179
Contraindicații la epilare definitivă: Când nu se recomandă și de ce?

Dorința de a scăpa de părul nedorit a condus la dezvoltarea tehnicilor moderne de epilare definitivă, iar una dintre cele mai populare și eficiente metode este epilarea cu laser Dioda si IPL. Cu toate acestea, este esențial să fim conștienți de faptul că rezultatele pot varia în funcție de mai mulți factori. La Centrul specializat în epilare Nomasvello, înțelegem importanța acestor aspecte și oferim tratamente personalizate și de înaltă calitate pentru a obține rezultate eficiente și sigure.

În cele ce urmează vom discuta despre contraindicațiile procedurii de epilare cu laserul dioda.

Unul dintre cei mai importanți factori care influențează rezultatele epilării cu laser Dioda si IPL  este aparatul utilizat. La Nomasvello, folosim doar echipamente de ultimă generație, care sunt concepute pentru a obține cele mai bune rezultate posibile. Aceste mecanisme sunt echipate cu tehnologie avansată de răcire, asigurând o procedură fără durere, excluzând riscul de arsuri ale pielii.

Fiecare persoană este unică, iar acest lucru se aplică și în cazul părului și al pielii. Pentru a obține rezultate optime, este crucial ca aparatul să permită setări individuale, adaptate în funcție de culoarea părului, culoarea pielii și tipul firului de păr. Specialiștii noștri sunt instruiți și experți în utilizarea acestor aparate, ceea ce garantează că tratamentul este personalizat pentru fiecare client în parte.

Pentru a maximiza eficiența epilării cu laser, este important să putem realiza o probă de coagulare a părului. Acest pas esențial ne permite să ajustăm parametrii aparatului pentru a obține rezultatele maxime în fiecare zonă a corpului. În plus, specialiștii noștri au urmat cursuri specializate oferite direct de producătorul aparatului Laser Dioda si IPL, astfel încât să cunoască în detaliu modul de utilizare și setare a acestuia pentru a obține cele mai bune rezultate în procesul de epilare.

Un alt aspect important pe care îl punem în aplicare la Nomasvello este posibilitatea de a efectua tratamente și în timpul verii. În timp ce alți furnizori pot întrerupe sesiunile de epilare pe perioada sezonului estival, la noi vei beneficia de continuitate în programul tău de epilare definitivă. Astfel, vei putea scăpa de părul nedorit fără întreruperi și vei obține rezultatele dorite.

Siguranța și eficiența procedurii de epilare cu laser sunt prioritare pentru noi. De aceea, aplicăm un Protocol standard de procedură, care include respectarea tehnicii de securitate în timpul tratamentului, completarea unui chestionar medical și a unei fișe de tratament pentru fiecare client. Astfel, ne asigurăm că toate condițiile necesare pentru efectuarea procedurii sunt respectate, iar rezultatele sunt pe măsură. În plus, în momentul în care începi tratamentul, vei semna un acord de tratament și îți va fi deschisă o fișă de sesiuni, în care se vor indica toate detaliile relevante pentru fiecare ședință.

epilare definitiva

Procedura de epilare cu laser este în general sigură și eficientă, dar există anumite situații în care nu se recomandă sau este necesară prudență în efectuarea tratamentului. a urma tratamentul pentru a evalua riscurile și beneficiile specifice în cazul tău.

Contraindicatii ABSOLUTE:

(ROACCUTANE®, DERCUTANE® FARMACNE®, FLEXRESAN®, ISDIBEN®, ISOACNE®, etc.)

 Contraindicatii RELATIVE (cu consultarea si aprecierea specialistului):

Echipa noastră are un istoric de peste 16 ani în domeniul epilării definitive și suntem un Centru specializat cu experiență. Aceasta face diferența între noi și alte centre medicale sau saloane de înfrumusețare. Ne dedicăm complet clienților noștri și ne asigurăm că fiecare procedură este realizată în siguranță și cu rezultate eficiente. În plus, nu doar că te vei elibera de părul nedorit, dar vei obține și o piele  fină, netedă și atrăgătoare.

Pentru o epilare definitivă sigură, eficientă și satisfăcătoare, alege Nomasvello – centrul specializat în epilare cu laser Dioda si IPL. Te așteptăm să faci parte din experiența noastră de înfrumusețare și să descoperi ce înseamnă să ai o piele frumoasă și fără griji!

online programming